اینجا کلارمایه

بیست و دو سال است کارخانه خمیرمایه چهارمحال و بختیاری در پای قله کلار جا خوش کرده و در این مدت بسیاری از مردمان سختکوش محلی در آن مشغول به کار شده اند. مردمان سختکوشی که با کار در این مجتمع تولیدی، تکیه گاهی محکم برای خانواده هایشان بوده اند و حاصل دسترنجشان این روزها دانشجویان و فارغ التحصیلانی است که مایه افتخار منطقه اند.
این موضوع بهانه ای شد تا جمعی از اهالی رسانه که می خواستند از شرایط و اوضاع کلارمایه و روش مدیریت تیم جدید اطلاع پیدا کنند در کارخانه گرد هم بیایند و با گپ و گفت، پاسخ سئوالات خود را از مدیریت جدید شرکت بگیرند.
خبرنگارانی که اذعان داشتند تا کنون چنین نشستی را از مدیران گذشته شرکت به خاطر ندارند و عزم پاسخگویی و ایجاد شفافیت تیم جدید مدیریتی کارخانه را به فال نیک می گیرند.
نشست خبری با حضور رییس سازمان صنعت معدن و تجارت استان و هیئت همراه و توضیحات دکتر سید علی هاشمی مدیر ارشد اجرایی کلارمایه آغاز شد. مدیری که دانش آموخته و فارغ التحصیل صنایع نفتی است و کارنامه درخشانی در مدیریت پروژه های نفتی دارد. پس از توضیحات، سیل سئوالات خبرنگاران حاضر در جلسه بود که هر کدام دغدغه ای داشتند. برخی از شرایط زیست محیطی کارخانه می پرسیدند و عده ای از وضعیت پرداخت حقوق کارگران سئوال داشتند. در این بین هم عده ای از خبرنگاران تیزبین و حساس می خواستند بدانند چرا برخی جرایم زیست محیطی که شرکت در سال های گذشته محکوم به پرداخت آن شده هنوز اجرایی نشده است.
با این که دکتر سید علی هاشمی می توانست مسئولیت پاسخگویی عملکرد گذشتگان را بر عهده نگیرد اما با سعه صدر به تمامی سئوالات خبرنگاران پاسخ داد.
بر آن شدیم تا مختصری از توضیحات مدیر شرکت کلارمایه را در پاسخ به سئوالات خبرنگاران، قلمی کنیم تا شاید در مسیر روشنگری شبهات طرح شده گام موثری برداشته باشیم.
مدیر ارشد اجرایی کلارمایه در مورد پرداخت جریمه های محیط زیستی گفت: ماهانه بیش از ۱۰۰ میلیون تومان با عنوان جریمه به محیط زیست پرداخت می شود و این پرداخت ها مرتب و منظم در جریان است ولی در مقطع کوتاهی در گذشته دور، مسائلی حقوقی طرح شده که به محض تعیین تکلیف تمکین خواهیم کرد.
سید علی هاشمی در مورد رفع آلودگی پساب کارخانه توضیح داد: با فعالیت هایی که در حال انجام است و می توانید در بازدید میدانی از صدق آن آگاه شوید، درصدد هستیم با بهره برداری از پروژه ویناس در آینده ای نزدیک، علاوه بر رفع بخش زیادی از آلودگی، با تولید محصول ویناس، تامین بخشی از نیاز بازار جهانی را از آن خود کنیم تا برگ افتخار دیگری برای مردم و صنعت منطقه باشد.
سال ها تجربه مدیریت در پروژه های سنگین نفتی و پتروشیمی به من آموخته است تنها راه گذار از مشکلات، مهندسی معکوس برخی تکنولوژی هاست که به لطف خدا و با تلاش فرزندان بومی منطقه توانسته ایم به مشکلات فائق آییم و اگر برخی محدودیت ها و مشکلات ناشی از تحریم را دور بزنیم، در آینده ای بسیار نزدیک فاز اول بهره برداری از پروژه ویناس را کلید می زنیم و در آن روز دوباره شما خبرنگاران عزیز را به عنوان چشم بینا و گوش شنوای مردم شاهد خواهیم گرفت.
دکتر هاشمی ضمن ابراز خوشحالی از وضعیت اقتصادی شرکت تاکید کرد: در شرایطی که بسیاری از بخش های صنعتی کشور در پرداخت حقوق پرسنل خود دچار مشکل هستند و با سنگ اندازی هایی که از سوی برخی بانک ها در این چند ساله در مسیر تولید شرکت بوده، به لطف خدا و تلاش شبانه روزی توانستیم ۸۰ میلیارد ریال زیان انباشه شرکت را تسویه کرده و مجتمع را به سود دهی برسانیم.
همچنین در مدت حضور بنده به عنوان مدیریت کلارمایه، حقوق و مزایای پرسنل زحمتکش و عزیز بدون حتی یک روز تاخیر پرداخت شده و توانستیم دو سبد کالایی خارج از بحث حقوق را تقدیم خانواده های محترم پرسنل کنیم تا شاید گوشه ای از بار شرایط سخت اقتصادی این روزها را به دوش کشیده باشیم.
هاشمی در پایان یادآوری کرد: امیدواریم با شروع به بهره برداری از پروژه ویناس، بتوانیم مدیریت مصرف آب کارخانه را بهینه کرده و از اتلاف بی مورد آب جلوگیری کنیم و با این روش علاوه بر حفظ سرمایه های عمومی مردم، سودآوری قابل توجهی را نصیب کارخانه کنیم.
از شما بزرگوراران و مسئولان محترم هم تقاضا داریم با یاری همه جانبه، دست در دست هم تدبیری کنیم تا زحمتکشان بومی منطقه که در کارخانه مشغول به کارند همچنان به عنوان نان آوران سفره های حلال و پربرکت خانواده هایشان به فعالیت مشغول باشند.
در پایان نشست خبری، خبرنگاران با همراهی مسئولان اداره صنعت معدن و تجارت، از روند پیشرفت پروژه ویناس بازدید میدانی کردند.